Bli med oss på firmatur til Alpene!

Som landets eneste rendyrkede arrangør av skireiser for bedrifter til Alpene har vi siden starten i 1999 bygget opp en unik kunnskap. Vi tilbyr firmaturer og konferansereiser til mer enn 30 ulike destinasjoner i Alpene.

Vi stiller høye krav til kvalitet, og tar hånd om firmaturen fra begynnelse til slutt. Dette inkluderer alt fra fly, transfer og hotell til skileie, aktiviteter, konferanse, måltider og lokalkjente guider.

Vårt mål er at du og ditt firma skal bruke minst mulig tid på planlegging og gjennomføring, men isteden kunne rette fokuset 100 % mot dine kunder og ansatte før og under firmaturen. Vi tenker nytt og kreativt og tilbyr alltid «det lille ekstra» på våre alpereiser.

Hvorfor Alpene?

I over 20 år har vi arrangert reiser for bedrifter til Alpene, og vår mening er at det ikke finnes noen firmatur mer egnet til å inspirere og motivere mennesker enn nettopp en reise i Alpenes magiske fjellverden. Kontrasten til hverdagen hjemme er åpenbar, den friske, krystallklare luften og de majestetiske omgivelsene gir en behagelig følelse av tidløshet og fokus. Dette inspirerer til nytenkning, og spennende idéer kan ta form. Samtidig styrkes samholdet i gruppen, og resultatet er glade og effektive medarbeidere eller fornøyde forretningsforbindelser.

Vårt tilbud

Guideservice

Ski

Vi tilbyr skireiser for bedrifter til mer enn 30 ulike destinasjoner i Alpene.
Vi stiller høye krav til kvalitet, og tar hånd om firmaturen fra begynnelse til slutt. Dette inkluderer alt fra fly, transfer og hotell til skileie, aktiviteter, konferanse, måltider og lokalkjente guider.
Vi tenker nytt og kreativt og tilbyr alltid «det lille ekstra» på våre alpereiser.

Sykling

Fra 2022 tilbyr vi firmaturer på sommer med sykling. Alpene tilbyr lange fantastiske flytstier der du kan sykle opp på toppene med el-sykkel eller ta en av gondolene. Fra toppene kan du tråkke nedover milelange stier, eller følge løypene med doseringer og hopp. Legg inn en lunsj på en fjellhytte, en after-bike forfriskning når du er nede igjen samt en god middag på en god restaurant så er dagen komplett.

Vandring

Fra 2022 tilbyr vi firmaturer på sommer med vandring. Alpene med sine spektakulære fjell og daler er et mekka for vandring. Ta beina fatt eller benytt en gondol for å komme opp i høyden. Vanskelighetsgraden bestemmer du helt selv. Går du med guide opplever du godbitene uten å være lokalkjent. Legg inn en lunsj på en fjellhytte, en after-hike forfriskning når du er nede igjen samt en god middag på en god restaurant så er dagen komplett.

Vår ekspertise

Firmatur

Alpene AS tilbyr en skreddersydd reise tilpasset bedriftens individuelle ønsker og behov, og organiserer alt fra reisens begynnelse til reisens slutt. Vi tar aktivt del i planlegging, tilrettelegging og gjennomføring av reisen og kommer med forslag til destinasjon, innhold og aktiviteter.

Guideservice

Din dedikerte Alpene.no guide er på plass for å ta hånd om alt det praktiske på reisen. Hovedformålet til guiden er å kvalitetssikre opplevelsen under hele oppholdet, dette er en viktig faktor for en vellykket reise, og en garanti for at kunder eller ansatte skal få maksimalt ut av Alpeopplevelsen.

Om oss

Vi begynte i det små med noen få destinasjoner og har gjennom de siste 20 årene reist Alpene på kryss og tvers for stadig å fornye oss og finne nye gullkorn til våre stamkunder og nye gjester. Vi har ressurser og kunnskapen til å håndtere store grupper, samtidig som vi også arrangerer små og eksklusive reiser.

Kontakt oss

 • TELEFON
  + 47 22 11 13 99
 • E-POST
  post@alpene.no
 • KONTOR
  Josefinesgate 26
  0351 OSLO
  NORWAY