Alpene_Forside_Guideservice_Bike_Hike_2.jpg
Velkommen til

Alpene

Les mer

Firmaturspesialisten i Alpene

Alpene.no er landets eneste rendyrkede arrangør av firmaturer til Alpene, og vi skreddersyr ski, sykkel- og vandringsreiser for bedrifter til mer enn 30 unike destinasjoner. I over 20 år har vi tatt norske bedrifter til nye høyder både vinter og sommer. Vi mener at det ikke er noen firmatur som er mer egnet til å inspirere, motivere og skape samhold enn nettopp denne magiske fjellverdenen.

Vi organiserer alt det praktiske fra A til Å, og våre erfarne alpeguider sørger for at alle blir tatt hånd om på best mulig måte under oppholdet. Vår lange erfaring sikrer at dere kan bruke minst mulig tid på planlegging og gjennomføring, og heller fokusere 100 % på kunder og ansatte.

Photograph: © Pascal Gertschen

Vårt tilbud

Guideservice

Ski

Det sies at nordmenn er født med ski på beina, vi har egentlig aldri tatt av skiene... I over 20 år har vi dratt på skiturer med bedrifter til de magiske Alpene og opparbeidet oss en helt unik erfaring. Vi stiller de høyeste krav til kvalitet, og tar hånd om hele firmaturen fra begynnelse til slutt.

Sykling

Nå tråkker vi til for også å kunne tilby sykkeltur til Alpene. Vi kjenner området opp og ned og kan derfor skreddersy unike sykkelturer for firmaet. Sammen sykler vi de lengste og mest spektakulære flytstiene – enten du velger å sykle til topps med el-sykkel eller tar en av gondolene.

Vandring

Alpene.no har vært mer høyt enn lavt i over 20 år, og nå bruker vi vår erfaring for også å kunne tilby fantastiske vandreturer i området. Sammen med lokale guider setter vi sammen et opplegg som det er lett å få fot for og opplever attraksjoner uten å være lokalkjent.

Vår ekspertise

Firmatur

Alpene AS tilbyr en skreddersydd reise tilpasset bedriftens individuelle ønsker og behov, og organiserer alt fra reisens begynnelse til reisens slutt. Vi tar aktivt del i planlegging, tilrettelegging og gjennomføring av reisen og kommer med forslag til destinasjon, innhold og aktiviteter.

Guideservice

Din dedikerte Alpene.no guide er på plass for å ta hånd om alt det praktiske på reisen. Hovedformålet til guiden er å kvalitetssikre opplevelsen under hele oppholdet, dette er en viktig faktor for en vellykket reise, og en garanti for at kunder eller ansatte skal få maksimalt ut av Alpeopplevelsen.

Om oss

Vi begynte i det små med noen få destinasjoner og har gjennom de siste 20 årene reist Alpene på kryss og tvers for stadig å fornye oss og finne nye gullkorn til våre stamkunder og nye gjester. Vi har ressurser og kunnskapen til å håndtere store grupper, samtidig som vi også arrangerer små og eksklusive reiser.

Kontakt oss

 • TELEFON
  + 47 22 11 13 99
 • E-POST
  post@alpene.no
 • KONTOR
  Grini Næringspark 3
  1361 Østerås
  NORWAY