Alpene_Forside_Guideservice_Bike_Hike_2.jpg
Velkommen til

Alpene

Les mer

Firmaturspesialisten i Alpene

I over 20 år har vi tatt norske bedrifter til nye høyder ved å skreddersy alpereiser både vinter og sommer. Vi mener at det ikke er noen reise som er mer egnet til å inspirere, motivere og skape samhold enn nettopp denne magiske fjellverdenen.

Vi tilbyr ski, sykkel- og vandringsreiser for bedrifter til mer enn 30 unike destinasjoner i Alpene. Vår lange erfaring sikrer at dere kan bruke minst mulig tid på planlegging og gjennomføring, og heller fokusere 100 % på kunder og ansatte. Vi tar oss av alt det praktiske fra A til Å, og tilbyr alltid «det lille ekstra» for å skape en uforglemmelig Alpereise for deg og ditt firma.

Photograph: © Pascal Gertschen

Vår ekspertise

Guideservice

Firmatur

Alpene AS tilbyr en skreddersydd reise tilpasset bedriftens individuelle ønsker og behov, og organiserer alt fra reisens begynnelse til reisens slutt. Vi tar aktivt del i planlegging, tilrettelegging og gjennomføring av reisen og kommer med forslag til destinasjon, innhold og aktiviteter.

Nyhet: Bike & Hike

Med en fulldempet El-sykkel blir drømmen om å oppleve Alpene fra sykkelsetet tilgjengelig for alle - uansett fysiske forutsetninger. Kombiner gjerne sykling og vandring så har du oppskriften på en unik, aktiv og inkluderende firmatur som passer for de aller fleste.

Om oss

Vi begynte i det små med noen få destinasjoner og har gjennom de siste 20 årene reist Alpene på kryss og tvers for stadig å fornye oss og finne nye gullkorn til våre stamkunder og nye gjester. Vi har ressurser og kunnskapen til å håndtere store grupper, samtidig som vi også arrangerer små og eksklusive reiser.

Kontakt oss

 • TELEFON
  + 47 22 11 13 99
 • E-POST
  post@alpene.no
 • KONTOR
  Josefinesgate 26
  0351 OSLO
  NORWAY