Banner_12.jpg
Velkommen til

b2bike.no

Les mer

b2bike.no tilbyr bedriftsreiser til
Alpene og Norge innen heisbasert
sykling og e-bikes

b2bike.no er et utspring fra Alpene.no som siste 20 årene har vært en rendyrket arrangør av skireiser for bedrifter til Alpene.

Siden starten har vi bygget opp en unik kunnskap og kontaktnett som vi nå bygger videre på og utvider med heisbasert sykling og e-sykler (e-bikes). Konseptet er ganske likt en skireise men man bytter ut ski med sykkel. Her benytter vi infrastrukturen som allerede er på plass og som man er kjent med fra vinterturer med heiser, restauranter, utleie og ikke minst god afterski. Reisen tilrettelegges for at enhver deltager skal får en super opplevelse uansett tidligere erfaring med sykling.

Vi stiller høye krav til kvalitet, og tar hånd om firmaturen fra begynnelse til slutt. Dette inkluderer alt fra fly, transfer og hotell til sykkelutleie, aktiviteter, konferanse, måltider og lokalkjente guider.

Vårt mål er at du og ditt firma skal bruke minst mulig tid på planlegging og gjennomføring, men isteden kunne rette fokuset 100 % mot dine kunder og ansatte før og under firmaturen. Vi tenker nytt og kreativt og tilbyr alltid «det lille ekstra» på våre alpereiser.

Hvorfor Alpene?

I over 20 år har vi arrangert reiser for bedrifter til Alpene, og vår mening er at det ikke finnes noen firmatur mer egnet til å inspirere og motivere mennesker enn nettopp en reise i Alpenes magiske fjellverden. Kontrasten til hverdagen hjemme er åpenbar, den friske, krystallklare luften og de majestetiske omgivelsene gir en behagelig følelse av tidløshet og fokus. Dette inspirerer til nytenkning, og spennende idéer kan ta form. Samtidig styrkes samholdet i gruppen, og resultatet er glade og effektive medarbeidere eller fornøyde forretningsforbindelser.

Vår ekspertise

Guideservice

Firmatur

Alpene AS tilbyr en skreddersydd reise tilpasset bedriftens individuelle ønsker og behov, og organiserer alt fra reisens begynnelse til reisens slutt. Vi tar aktivt del i planlegging, tilrettelegging og gjennomføring av reisen og kommer med forslag til destinasjon, innhold og aktiviteter.

Guideservice

Din dedikerte Alpene.no guide er på plass for å ta hånd om alt det praktiske på reisen. Hovedformålet til guiden er å kvalitetssikre opplevelsen under hele oppholdet, dette er en viktig faktor for en vellykket reise, og en garanti for at kunder eller ansatte skal få maksimalt ut av Alpeopplevelsen.

Om oss

Vi begynte i det små med noen få destinasjoner og har gjennom de siste 20 årene reist Alpene på kryss og tvers for stadig å fornye oss og finne nye gullkorn til våre stamkunder og nye gjester. Vi har ressurser og kunnskapen til å håndtere store grupper, samtidig som vi også arrangerer små og eksklusive reiser.

Kontakt oss

 • TELEFON
  + 47 22 11 13 99
 • E-POST
  post@alpene.no
 • KONTOR
  Josefinesgate 26
  0351 OSLO
  NORWAY