Banner_16.jpg
Velkommen til

b2bike.no

Les mer

b2bike.no tilbyr bedriftsreiser til
Alpene og Norge innen heisbasert
sykling og e-bikes

b2bike.no er et utspring fra Alpene.no som siste 20 årene har vært en rendyrket arrangør av skireiser for bedrifter til Alpene.

Siden starten har vi bygget opp en unik kunnskap og kontaktnett som vi nå bygger videre på og utvider med heisbasert sykling og e-sykler (e-bikes). Konseptet er ganske likt en skireise men man bytter ut ski med sykkel. Her benytter vi infrastrukturen som allerede er på plass og som man er kjent med fra vinterturer med heiser, restauranter, utleie og ikke minst god afterski. Reisen tilrettelegges for at enhver deltager skal får en super opplevelse uansett tidligere erfaring med sykling.

Vi stiller høye krav til kvalitet, og tar hånd om firmaturen fra begynnelse til slutt. Dette inkluderer alt fra fly, transfer og hotell til sykkelutleie, aktiviteter, konferanse, måltider og lokalkjente guider.

Vårt mål er at du og ditt firma skal bruke minst mulig tid på planlegging og gjennomføring, men isteden kunne rette fokuset 100 % mot dine kunder og ansatte før og under firmaturen. Vi tenker nytt og kreativt og tilbyr alltid «det lille ekstra» på våre alpereiser.

Om oss

Alpene.no ble startet for over 20 år siden av Thomas Salvesen og Erik Brungar. En genuin ski-interesse og drømmen om å kunne kombinere jobb med det vi liker aller best – å stå på ski i store fjell – var det som dannet grunnlaget for starten av Alpene AS.

Vår forretningsidé var å kombinere møter og konferanser med storslagen skikjøring og naturopplevelser i Alpene. Vi kunne ikke se noen bedre arena for å skape motivasjon og gode idéer hos ansatte enn i Alpenes magiske og storslåtte fjellverden. Vi ønsket å flytte kontoret ut i naturen for å inspirere til nytenking og trivsel i norske bedrifter.

Nå har vi utvidet med sykling under b2bike.no og tilbyr et skreddersydd produkt innen sykling.

Les mer om oss her...

Kontakt oss

 • TELEFON
  + 47 22 11 13 99
 • E-POST
  post@alpene.no
 • KONTOR
  Josefinesgate 26
  0351 OSLO
  NORWAY