Bli med på firmatur og ski til Alpene!

For sykling les mer her. For vandring les mer her.

Hvorfor Alpene?

Vår mening er at det ikke finnes noen firmatur mer egnet til å inspirere og motivere mennesker enn nettopp en reise i Alpenes magiske fjellverden. Kontrasten til hverdagen hjemme er åpenbar, den friske, krystallklare luften og de majestetiske omgivelsene gir en behagelig følelse av tidløshet og fokus. Dette inspirerer til nytenkning, og spennende idéer kan ta form. Samtidig styrkes samholdet i gruppen, og resultatet er glade og effektive medarbeidere eller fornøyde forretningsforbindelser.

Guideservice

Destinasjonstips

Zermatt

Pittoresk Alpelandsby med Europas høyeste skikjøring 3900 moh.Tre sammenhengende områder, Sunnegga, Gornergrat og Klein Matterhorn tilbyr tilsammen 313 km løypenett og 50 heiser. Byen har hundretalls restauranter og sagnomsust uteliv og afterski. Zermatt er den komplette Alpedestinasjonen.

Engelberg

Skihimmelriket Engelberg – unikt og snøsikkert. Kun 1 times transfer fra Zurich flyplass. En av våre Alpefavoritter! Skikjøringen på Mount Titlis er variert og spennende, og de enorme snømengdene ligger lenge ettersom skikjøringen er nordvendt. Her opplever du 2.000 høydemetre med variert skikjøring.

Lenzerheide

Lenzerheide ligger i hjertet av Graübunden mellom to fjellsider som begge bader i sol. Området tilbyr 155 km. perfekt preparerte løyper og byen ligger på 1.230 moh. Lenzerheide er nå koblet sammen med pudderparadiset Arosa. Stil, originalitet og avslappet atmosfære. Lenzerheide har det meste.

Kontakt oss

 • TELEFON
  + 47 22 11 13 99
 • E-POST
  post@alpene.no
 • KONTOR
  Josefinesgate 26
  0351 OSLO
  NORWAY