Bli med på firmatur og sykling til Alpene!

Nå tråkker vi til for også å kunne tilby sykkeltur til Alpene. Vi kjenner området opp og ned og kan derfor skreddersy unike sykkelturer for firmaet. Sammen sykler vi de lengste og mest spektakulære flytstiene – enten du velger å sykle til topps eller tar en av gondolene. Deretter kan du tråkke nedover milelange stier eller de maskinelt-lagde løypene med doseringer og hopp i alle vanskelighetsgrader, alternativt oppover de samme stiene på el-sykkel. Legg inn en lunsj på en fjellhytte, en after-bike forfriskning, samt en god middag på en god restaurant, så er dagen komplett.

This is custom heading element

Hvorfor Alpene?

Vår mening er at det ikke finnes noen firmatur mer egnet til å inspirere og motivere mennesker enn nettopp en reise i Alpenes magiske fjellverden. Kontrasten til hverdagen hjemme er åpenbar, den friske, krystallklare luften og de majestetiske omgivelsene gir en behagelig følelse av tidløshet og fokus. Dette inspirerer til nytenkning, og spennende idéer kan ta form. Samtidig styrkes samholdet i gruppen, og resultatet er glade og effektive medarbeidere eller fornøyde forretningsforbindelser.

Guideservice

Destinasjonstips

Davos Kloster


Dette er stedet du drar for å sykle lange fantastiske, naturlige flytstier. Sykle opp på toppene med el-sykkel eller ta en av gondolene.
Legg inn en lunsj på en fjellhytte, en after-bike forfriskning når du er nede igjen samt en god middag på en de gode restaurantene så er dagen komplett.


Zermatt

Bilfrie, koselige Zermatt har perfekte singletracks, store brede grusveier og nydelige flytstier som passer alle.Ta tog eller gondol opp eller benytt en e-bike og start opplevelsen allerede nede i Zermatt. Med over 100 restauranter fordelt utover fjellet og i byen har du kort vei til noe å drikke eller et godt måltid.

Lenzerheide

Består av fantastiske vandremuligheter i Graubünden. Med luftige fjelltopper, naturskjønne panoramaruter, temastier, duftende alpine enger og frisk fjelluft. Et variert terreng for alle nivåer enten du er turgåer, stiløper eller naturelsker. Eller kos deg i den idylliske Heidsee med seiling, padling eller bad.

Kontakt oss

 • TELEFON
  + 47 22 11 13 99
 • E-POST
  post@alpene.no
 • KONTOR
  Josefinesgate 26
  0351 OSLO
  NORWAY