Det er 400 km med hiking trails / stier å utforske i Zermatt – nesten alle med det majestetiske Matterhorn fjellet i bakgrunnen - perfekt for en firmatur til Alpene

Zermatt er omringet av hele 14 fjelltopper på over 4.000 moh, deriblant Monte Rosa 4.636 moh. Det finnes et hundretalls restauranter i byen, og den høye kvaliteten er gjennomgående enten man velger en eksklusiv gourmetmiddag eller pizza og øl.

Utelivet og afterskien er sagnomsust i Zermatt. Her er det utallige muligheter for å svinge seg til langt ut i de små timer hvis man skulle ønske det. Zermatt er den komplette Alpedestinasjonen.

Gå for egne ben eller ta en av de to heisene eller toget fra sentrum opp til Gornergrat og gå den vakre ruten forbi de 5 innsjøene. Les mer om turen her.  Velger du «Gourmet Trail» ned mot Zermatt – navnet på denne stien er ikke tilfeldig, vil du kunne oppleve noen av de beste restaurantene Zermatt kan by på. Du kan også starte i selve Zermatt og vandre opp gjennom et juv der det er laget egne trapper og stier.

Ønsker du mer en utfordrende tur er det en rute som tar deg et godt stykke opp mot Matterhorn, ganske krevende visse steder men en fin utfordring for de som og bør tas på de dagene. Sjekk også vårt tilbud på sykling i Zermatt.

Les mer om vandring i Zermatt
Les mer om sykling i Zermatt

Vil du reise med oss til Alpene i sommer?