Alpene_Firmatur-Ski-i-Alpene_1920x962_9.jpg
Opplev Alpene

Vinter

Les mer

Firmatur til Alpene – En Vinteropplevelse Utenom Det Vanlige

Når man tenker på en firmatur, går tankene ofte til kjente, tradisjonelle destinasjoner. Men hvorfor ikke bryte mønsteret og ta teamet ditt til Alpene? Her får dere alt i én pakke: skikjøring i verdensklasse, inspirerende konferansemuligheter, uforglemmelige mat- og drikkeopplevelser, og et bredt spekter av alternative aktiviteter. Å være omgitt av majestetiske fjelltopper er en opplevelse helt utenom det vanlige, med frisk luft, storslått natur, og den unike energien som Alpene tilbyr.

Skikjøring i Verdensklasse
Det er ingen hemmelighet at Alpene byr på noe av den beste skikjøringen i verden. Enten dere er nybegynnere eller erfarne skikjørere, finnes det løyper og terreng som passer alle nivåer. Forestill dere en dag fylt med frisk alpeluft og spektakulære fjellutsikter – dette er den perfekte måten å kombinere moro med mestringsfølelse. Vi sørger for at hele opplevelsen er tilpasset dere. Det kan innebære alt fra en dag i nypreppede løyper eller guidede offpiste-turer til morsomme konkurranser og team-building-aktiviteter. Vi sørger for skreddersydde opplevelser som passer for alle.

Enestående Konferansemuligheter i Fantastiske Omgivelser
Hvorfor sitte i et alminnelig konferanserom når dere kan gjennomføre møtet med utsikt over snødekte topper? Alpene tilbyr unike konferanselokaler, alt fra moderne fasiliteter i luksushoteller til rustikke fjellhytter med sjarm. Kombiner faglige økter med pauser i naturen – det gir inspirasjon og ny energi til alle deltakere. Ingenting styrker motivasjonen som en inspirerende setting – og med Alpene som bakteppe blir det ekstra lett å tenke nytt og stort.

God Mat, Drikke og Afterski – En Feiring av Det Gode Liv
Alpene er ikke bare et paradis for skikjøring; det er også en mat- og drikkeopplevelse utenom det vanlige. Tenk deg å nyte autentisk fondue i en koselig fjellrestaurant eller å avslutte dagen med et glass Glühwein ved peisen.

Afterski – Sosialt og Livlig
Ingenting skaper bedre fellesskap enn en stemningsfylt afterski! Alpene har en afterskikultur uten like, og her kan dere slippe dere løs og ha det gøy sammen etter en dag i bakken. Livemusikk, noe godt å drikke og en uformell atmosfære skaper den perfekte settingen for å styrke båndene mellom kollegaer. Det er her latteren sitter løst, og det er lett å skape minner som vil vare lenge etter at snøen har smeltet.

Alternative Aktiviteter for Alle Smaker
Skikjøring er fantastisk, men en tur til Alpene har så mye mer å by på. For de som ønsker noe annet, finnes det et bredt utvalg av alternative aktiviteter: Spa-dag, fjellturer med truger, langrenn, snøscootersafari, huskykjøring og vinsmaking er bare noen av mulighetene. Mulighetene er mange, og vi hjelper dere med å sette sammen et program som passer for hele teamet. Våre alpeeksperter tar hånd om alt det praktiske, slik at dere kan fokusere på å nyte turen med kollegene.

Hvorfor Alpene? – En Aktiv Firmatur Dere Aldri Glemmer
En firmatur til Alpene er ikke bare en reise; det er en opplevelse som styrker båndene mellom kolleger og gir inspirasjon langt utover turens varighet. I motsetning til de mer klassiske destinasjonene, gir Alpene dere en perfekt miks av spenning, avslapning og inspirasjon – alt i en spektakulær ramme. Her finner dere ro og eventyr på samme tid, og vi sørger for at alt er tilrettelagt, slik at dere kan nyte hvert øyeblikk.

Photograph: © Lech Zürs Tourismus/Sepp Mallaun
Front page image: © Engelberg/Titlis

Eventyrlige firmaturer hele året!

Guideservice

Ski

Opplev et vintereventyr for alle sanser med gode kolleger. Å stå på ski i Alpene er en opplevelse som vanskelig kan beskrives med ord. Det er en magisk kombinasjon av frisk fjelluft, storslått natur, spenning og glede. Uansett om du er en erfaren skikjører eller en nybegynner så har Alpene noe å tilby alle.

Sykling

Sykling i Alpene passer for alle, uansett ferdighetsnivå. Med en El-terrengsykkel blir drømmen om å oppleve Alpene fra sykkelsetet tilgjengelig for alle – uansett fysiske forutsetninger. Kombiner gjerne sykling og vandring så har du oppskriften på en unik, aktiv og inkluderende firmatur som passer for de aller fleste.

Vandring

Vandring i Alpene på sommeren er en uforglemmelig opplevelse. Majestetiske fjelltopper som strekker seg mot himmelen, krystallklare innsjøer, pittoreske landsbyer med sjarmerende hus, og verdens beste vandringsruter som kan tilpasses alle ferdighetsnivåer. Alpin vandring med dine kolleger er en super måte å bli bedre kjent utenfor et profesjonelt miljø.

Hvem vi er og hva vi gjør!

Firmatur

Alpene AS tilbyr en skreddersydd reise tilpasset bedriftens individuelle ønsker og behov, og organiserer alt fra reisens begynnelse til reisens slutt. Vi tar aktivt del i planlegging, tilrettelegging og gjennomføring av reisen og kommer med forslag til destinasjon, innhold og aktiviteter.

Guideservice

Din dedikerte Alpene.no guide er på plass for å ta hånd om alt det praktiske på reisen. Hovedformålet til guiden er å kvalitetssikre opplevelsen under hele oppholdet, dette er en viktig faktor for en vellykket reise, og en garanti for at kunder eller ansatte skal få maksimalt ut av Alpeopplevelsen.

Om oss

Vi begynte i det små med noen få destinasjoner og har gjennom de siste 20 årene reist Alpene på kryss og tvers for stadig å fornye oss og finne nye gullkorn til våre stamkunder og nye gjester. Vi har ressurser og kunnskapen til å håndtere store grupper, samtidig som vi også arrangerer små og eksklusive reiser.

Kontakt oss

  • TELEFON
    + 47 22 11 13 99
  • E-POST
    post@alpene.no
  • KONTOR
    Grini Næringspark 3
    1361 Østerås
    NORWAY