Zell am See - Kaprun – Skikjøring året rundt og uforglemmelig afterski.

Zell am See er en sjarmerende østerriksk by som ligger i delstaten Salzburg, rett ved bredden av den glitrende Zell-sjøen, omgitt av majestetiske fjelltopper og idylliske landsbyer. Når snøen faller, forvandles området til et vinterparadis for skientusiaster fra hele verden. Med over 400 kilometer preparerte bakker, moderne heiser og et bredt utvalg av off-piste-muligheter, tilbyr Zell am See noe for alle nivåer, fra nybegynnere til erfarne skikjørere.

Skikjøring i fire skiområder: Med fire skiområder i nærheten, kan både proffer og nybegynnere nyte flott skikjøring. Enten du foretrekker alpint eller langrenn, finner du varierte løyper og en fantastisk utsikt i alle himmelretninger.

Schmittenhöhe: Schmittenhöhe, et majestetisk fjell som ruver 1.965 meter over Zell am See, tilbyr et bredt utvalg av bakker for alle nivåer, fra milde bakker for nybegynnere til utfordrende løyper for erfarne skikjørere. Du kan også nyte fantastisk utsikt over Zell-sjøen og Alpene fra toppen.

Kitzsteinhorn: Kitzsteinhorn, Østerrikes høyest beliggende skiområde, stort og mektig fjellområde i Zell am See. Denne isbreen tilbyr skikjøring hele året, med snøsikre forhold selv om sommeren. Kitzsteinhorn er kjent for sin snøsikkerhet, takket være den høye beliggenheten på 3.000 meter over havet og den permanente isbreen. Dette betyr at du kan nyte god skikjøring hele sesongen, selv i de sene vårmånedene når snøen forsvinner fra lavereliggende områder. Her finner du et bredt utvalg av bakker, inkludert svarte løyper for de mest erfarne skikjørerne.

Maiskogel: Dette skiområdet er perfekt for familier og nybegynnere, med et bredt utvalg av milde bakker i et magisk snølandskap.

Zell am See + Saalbach er to av de mest populære skiområdene i Østerrike, og de tilbyr en utmerket kombinasjon for skikjørere på alle nivåer. De to områdene er forbundet med en heis, noe som gjør det enkelt å kombinere skikjøring på disse to destinasjonene.

Afterski: Etter en lang dag i bakken er afterskien en selvsagt møteplass, for ikke å si et ”must”. Stemningen er høy når lokale og turister i alle aldre slipper seg løs med allsang og skummende øl i ekte Østerriksk ånd. Après-ski-scenen i Zell am See er sentrert rundt foten av Schmittenhöhe-gondolen og sprer seg ut i sentrum. Du finner et bredt utvalg av barer og puber, hver med sin unike atmosfære. En tur innom Schnaps Hans og Crazy Daisy er garantert en opplevelse å få med seg.

Vandre eller sykle: Utforsk et stort nettverk av stier som tar deg gjennom frodige skoger, langs glitrende innsjøer og opp til panoramautsikter over Alpene.

Andre aktiviteter: Hvis du ønsker en pause fra skikjøringen, kan du besøke Tauern Spa, et spaanlegg med 13 forskjellige badstuer og innendørsbassenger. Dette er en flott måte å slappe av og lade opp etter en aktiv dag på ski.

Vannsport: Nyt en forfriskende dukkert i den krystallklare Zell-sjøen, prøv deg på vannsport som kajakkpadling eller seiling, eller ta en båttur for å beundre den fantastiske utsikten.

Kultur og historie: Besøk den sjarmerende gamlebyen med sine middelalderske gater og fargerike hus, eller lær om regionens historie på et av de mange museene.

Mat og drikke: Nyt et deilig måltid på en av de mange restaurantene som serverer tradisjonell østerriksk mat eller internasjonale retter. Eller prøv en lokal øl på en av de hyggelige pubene.

Uansett hva du velger å gjøre, er du garantert et uforglemmelig opphold i Zell am See.

Vil du reise med oss til Alpene i vinter?

Zell am See Kaprun