La Clusaz - eksklusivt og genuint fransk skisted veldig nærme Geneve

La Clusaz – Det er noe mystisk med dette stedet som befinner seg oppe i fjellene kun en snau time fra Genève. En slags hemmelig atmosfære av luksus og velvære hviler over denne alpelandsbyen som er lite kjent i skiverdenen, i hvert fall sammenliknet med Chamonix og de 3 daler.

De som setter pris på en sporty avkobling i genuin fransk manèr finner seg godt til rette her. Dypt inne i Reblechon området ligger denne vakre landsbyen preget av ekte fjellkultur. Små delikate chalèter preger gatebildet, en kirke fra det 19 århundre (1821) dominerer sentrum og rundt plassen finner du mange utmerkede restauranter og ikke minst et godt utvalg av meget hyggelige barer som holder åpent langt utpå natten..

Skianlegget består av 5 meget forskjellige skiområder fra brede løyper i Le massif de l’Aiguille til fantastisk offpiste i Col de Balme.

Skistedet La Clusaz kan oppsummeres som en ekte og sjarmerende alpelandsby med fine vedlikeholdte alpebygninger, mange fine butikker, restauranter og barer og et moderne nettverk av heiser og nedfarter. Beliggenheten under en time fra Genève og 30min unna Annecy gjør dette stedet til en perfekt helgefavoritt.

Vil du reise med oss til Alpene i vinter?