Skihimmelriket Engelberg – unikt og snøsikkert. Kun 1 times transfer fra Zurich flyplass
- perfekt for en firmatur til Alpene

Dette er en av våre absolutte Alpefavoritter! Skikjøringen på Mount Titlis er variert og spennende, og de enorme snømengdene ligger lenge ettersom skikjøringen er nordvendt. Her opplever du hele 2.000 høydemetre med variert skikjøring.

Området er et av de mest populære stedene å reise til for de som vil oppleve en genuin Sveitsisk Alpeatmosfære, og den gjestfrie lokalbefolkningen sørger for topp stemning uansett hvor du beveger deg.

Offpiste mulighetene er av de beste og mest tilgjengelige i Alpene. Engelberg tilbyr også et av de mest komplette aktivitetstilbudene til de som ønsker å gjøre noe annet enn å stå på ski, og byen ligger kun 30 minutter fra sjarmerende Luzern, som tilbyr gode muligheter for shopping og andre aktiviteter.

Et godt utvalg av trivelige restauranter tilbyr de lekreste retter, og hotellene er kjent for sin gjestfrie atmosfære. Den gode afterski-stemningen finner du på Chalet après-ski bar i bunn av Titlis eller på Ski Lodge Engelberg. På toppen av Mount Titlis (3.020 moh) finner du også en av de mest spektakulære møtelokalene man kan tenke seg med panoramavindu og utsikt over ”halve Sveits”. Engelberg er av Skiing Magazine kåret til et av de mest snøsikre skistedene i Alpene.halve Sveits”. Engelberg er av Skiing Magazine kåret til et av de mest snøsikre skistedene i Alpene.

Vil du reise med oss til Alpene i vinter?