Engelberg – unikt og snøsikkert. Kun 1 times transfer fra Zurich flyplass
- perfekt for en firmatur til Alpene

Engelberg er en av våre absolutte Alpefavoritter! Skikjøringen på Mount Titlis er variert og spennende, og de enorme snømengdene ligger lenge ettersom skikjøringen i all hovedsak er nordvendt. Her opplever du hele 2.000 høydemetre med variert skikjøring. Her vil du også raskt legge merke til den genuine Sveitsiske Alpeatmosfæren som preger byen. Den gjestfrie lokalbefolkningen sørger for topp stemning uansett hvor du beveger deg.

Off-piste mulighetene er av de beste og mest tilgjengelige i Alpene. Engelberg har også i mange år vært kåret til det mest snøsikre stedet i alpene av verdens største skimagasin – Skiing Magazine. Alpelandsbyen tilbyr også et av de mest komplette aktivitetstilbudene til de som ønsker å gjøre noe annet enn å stå på ski, og byen ligger kun 30 minutter fra sjarmerende Luzern som tilbyr gode muligheter for bl.a. shopping og sightseeing. For deg som liker å gå langrenn så er det flere idylliske og velpreparerte løyper tilgjengelig i Engelberg – både nede i dalen og oppe i høyden.

Et godt utbud av gode restauranter tilbyr de lekreste retter, og hotellene er kjent for sin gjestfrie atmosfære. På toppen av Mount Titlis (3.020 moh.) finner du også en av de mest spektakulære møtelokalene man kan tenke seg med panoramavindu og utsikt over ”halve Sveits”. Tvers over dalen ligger ett annet skiområde, Brunni som tilbyr snillere skikjøring i solsiden, men med samme henførende utsikt over fjellene og isbreene. Gå ikke glipp av afterski’en på Ski Lodge Engelberg eller på Chalet, her er det topp stemning etter skidagens slutt. Nattklubben Gletscherspalte er åpen til langt på natt.

En stor fordel er den korte transfertiden fra Zürich som er kun 1 time fra flyplassen til Engelberg.

https://www.engelberg.ch/

Vil du reise med oss til Alpene i vinter?