Saalbach - heftig afterski og genuin Alpestemning

Saalbach er en pittoresk landsby i hjertet av de østerrikske Alpene, i delstaten Salzburg. Landsbyen er et populært vintersportssted kjent for sitt store skiområde, Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn, som er et av de største sammenhengende skiområdene i Østerrike. Mange mener at Saalbach er et av Alpenes mest komplette skisteder. En moderne landsby, men likevel full av atmosfære og sjarm. Her er det mulig å stå på ski eller sykle i alle retninger slik at du får sol hele dagen.

Skiområdet:
Skiområdet i Saalbach tilbyr over 270 kilometer preparerte løyper fordelt på alle vanskelighetsgrader, fra nybegynnere til erfarne alpinister. Det moderne og effektive heissystemet, med til sammen 70 heiser, transporterer deg raskt og komfortabelt til toppen av fjellet. Her finner du alt fra brede og slake bakker til bratte og krevende løyper. I tillegg til alpint, tilbyr skiområdet også et bredt utvalg av langrennsløyper, snowboardparker og funparker. Den sju kilometer lange bratte bakken “Jausern” er utfordrende selv for garvede våghalser. Saalbach tilbyr også et variert utvalg av off-piste-muligheter for erfarne alpinister.

Afterski i Saalbach: En livlig atmosfære for alle
Saalbach er kjent for sitt livlige afterski-miljø. Her finner du et bredt utvalg av puber, nattklubber og restauranter hvor du kan slappe av og nyte en drink etter en lang dag på ski. Den famøse støveldansen ble oppfunnet i Saalbach. Nærmere bestemt på det legendariske afterski stedet Hintehag Alm. Her er stemningen høy fra tidlig ettermiddag til sen kveld. På Goasstall finner du et stort utendørsområde med livemusikk, DJ-er og en uformell atmosfære.

Saalbach: Et paradis for syklister
Saalbach er ikke bare et paradis for vintersportsentusiaster, men også et eldorado for syklister. Om sommeren forvandles de frodige dalene og fjellsidene til et nettverk av godt merkede sykkelruter som passer for alle nivåer, fra nybegynnere til erfarne terrengsyklister. Flere av heisene i Saalbach er åpne for syklister om sommeren. Dette gir deg muligheten til å ta deg enkelt til toppen av fjellet og nyte en flott nedoverbakke.

Andre sommeraktiviteter:

Om sommeren tilbyr landsbyen et bredt utvalg av aktiviteter, som fotturer, sykling, rafting, golf og paragliding.

Les mer om Saalbach her: https://www.saalbach.com/en

Vil du reise med oss til Alpene i vinter?