Kitzbühel - skistedet fullt av kontraster som lokker skientusiaster fra hele verden.

Kitzbühel, en levende og morsom Alpelandsby, og ofte beskrevet som en luksuriøs småby i hjertet av de østerrikske Alpene. Stedet tilbyr en perfekt blanding av naturskjønnhet, pulserende atmosfære og rik historie. Byen, som ligger ca. 100 km øst for Innsbruck i Tyrol, er et av de mest kjente vintersportsstedene i verden og tiltrekker seg besøkende fra hele kloden.

Vintersportparadis:
Kitzbühel er synonymt med ski og snowboard. Om vinteren forvandles de snødekte fjellsidene til et eldorado for vintersportsentusiaster. Med over 230 km preparerte løyper, fordelt på alle vanskelighetsgrader, finner både nybegynnere og erfarne alpinister utfordringer de kan mestre. Det berømte Hahnenkammrennet, et av de mest krevende utforrennene i verden, arrangeres her hvert år og tiltrekker seg tusenvis av tilskuere. Sammen med Kirchberg og Jochberg er dette et av Østerrikes største skiområder.

Sommeraktiviteter:
Men Kitzbühel er mer enn bare et vintersportssted. Når snøen smelter, åpenbarer det seg et paradis for turgåere, syklister og naturelskere. Et nettverk av godt merkede turstier slynger seg gjennom frodige daler og opp til majestetiske fjelltopper, og tilbyr panoramautsikt som tar pusten fra deg. For de som ønsker en adrenalinfylt opplevelse, er det mulig å prøve seg på rafting, paragliding eller klatring.

Sjarmerende byliv:
Kitzbühels sjarmerende gamleby, med sine brosteinsgater, fargerike hus og tradisjonelle vertshus, er et hyggelig sted å rusle rundt i. Her finner du et bredt utvalg av butikker, kafeer og restauranter som tilbyr alt fra lokale spesialiteter til internasjonale retter. Om kvelden kan du nyte et livlig uteliv på en av byens mange puber og nattklubber.

Afterski:
Kitzbühel er også kjent for sitt livlige afterski-miljø. Her finner du et bredt utvalg av puber, nattklubber og restauranter hvor du kan slappe av og nyte en drink etter en lang dag på ski. Afterski’en på Londoner Pub er viden kjent.

Uansett årstid:
Uansett om du besøker Kitzbühel for å nyte vintersport, fotturer, sykling eller bare slappe av i en idyllisk omgivelse, har byen noe å tilby alle. Med sin unike atmosfære, vakre natur og gjestfrie befolkning, er Kitzbühel et sted du garantert vil forelske deg i.

For mer informasjon om Kitzbühel: https://www.kitzbuehel.com/en/

Vil du reise med oss til Alpene i vinter?