Ischgl - Lang sesong og heftig afterski

Ischgl skiller seg ut fra andre skisteder. Her møtes nåtid og fortid i skjønn harmoni. Toppmoderne skisted om vinteren og tradisjonsrikt landsbymiljø om sommeren. Dette pittoreske alpestedet er viden kjent for sin livlige afterski, med et bredt utvalg av barer, restauranter og nattklubber og samtidig en luksuriøs atmosfære.

Fantastisk skisystem: Ischgl har et av verdens mest velorganiserte og moderniserte skisystemer, og køer er svært sjeldne. Her finner du bl.a. en toetasjes gondolbane som går til toppstasjonen Idalp, og herfra kjører man i skisystemet Sivretta Skiarena ned til dalene Ischgl, Samnaun og Galtür. Her er kjøring for alle; pudder, carving, bratt og slakt terreng, alt i skjønn forening. Med sine 239 kilometer perfekt preparerte bakker, fordelt over 2 fjell, er Ischgl et paradis for skiløpere og snowboardere i alle ferdighetsnivåer.

For den erfarne: Prøv den berømte 11 km lange Smuggler’s Run, en av de lengste sammenhengende nedfartene i Alpene. Utfordre deg selv i den bratte og krevende “Höll”, et off-piste område for eksperter. Besøk Silvretta Park, en av de største snøparkene i Europa, med et bredt utvalg av rails, hopp og boxer for freestylefans.

For nybegynnere: Idalp-området er et perfekt sted for nybegynnere, med brede, slakke bakker og en egen skiskole. Prøv den nye Sonnenalmbahn-gondolen, som tar deg komfortabelt til toppen av fjellet på bare noen få minutter. Nyt en rolig tur langs den naturskjønne “Panoramatrassen”, med fantastisk utsikt over Paznauntal-dalen.

Lang sesong: Ettersom mer enn 90 % av bakkene ligger over 2000m er sesongen lengre enn mange andre alpedestinasjoner.

God mat og livlig afterski: På solterrassen til Paznauner Taja får du servert herlig lunsj ved bordet, og på steder som Kitzloch og Kuhstall er det full fart på afterskien. Har du lyst på shopping så tar du turen til sveitsiske Samnaun der det selges taxfree skiutstyr, kosmetikk og parfyme. Både restauranter og natteliv holder høy internasjonal klasse. Feinschmeckeren kan velge hotellet Trofana Royal med dets gourmet restaurant. En helt annen kategori er Dorf Cafe med utsikt til naboens stall. Enhver partyløve vil føle seg hjemme i Ischgl. Nattklubb nummer en er Pacha med het, internasjonalt preg.

Ischgl er mer enn bare et skiområde. Det er en komplett vinterdestinasjon med noe for enhver smak.

https://www.ischgl.com/en/winter

Vil du reise med oss til Alpene i vinter?