St. Anton - "Det hvite himmelriket"

St Anton, beskrevet som ”det hvite himmelrike”, med sine 1.304 til 2.811 snøsikre høydemeter over havet er i særklasse et av de mest populære skistedene i Østerrike. Dette idylliske reisemålet i den spektakulære Arlberg-regionen har fanget hjertene til ivrige skikjørere, eventyrere og friluftsentusiaster over hele verden.

Skikjøringen er i verdensklasse og tilfredsstiller alle kategorier skikjørere. Det er nok av nybegynnervennlige bakker, i tillegg til utfordrende løyper og off-piste alternativer for de mer avanserte og eventyrlystne. St. Anton tilbyr et moderne heissystem med 85 heiser og et løypenett på 301 kilometer preparerte løyper. Stedet består av flere sammenknyttede skiområder: St. Anton, St. Christoph, Stuben, Lech-Zurs og Sonnenkopf. Stuben og Hinter-Valluga er offpistelskernes drømmeområde. På baksiden av det høyeste fjellet kan du få 1200 høydemeter offpiste ned til Zürs (kun med fjellguide).

Det er mange som mener at St. Anton har Alpenes beste afterski og natteliv på bl. a. Crazy Kangaroo og Mooserwirt.

St. Anton er ikke bare et paradis for skikjørere, men også et sted full av rik kulturarv. Oppdag landsbyens sjarmerende historie ved å ta en spasertur gjennom de tradisjonelle gatene, utsmykket med vakre bygninger i alpestil. Besøk Museum St. Anton for en innsikt i lokale tradisjoner og historiske hendelser. Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve autentisk østerriksk gjestfrihet på en av de mange restaurantene som serverer smakfull tradisjonell mat.

Enten du søker adrenalinfylt vintersport eller sommersporter som sykling og vandring, passer dette mangesidige reisemålet til alle. Terrengsykkelentusiaster kan utforske det omfattende nettverket av løyper som passer til alle vanskelighetsgrader. Klatrere kan teste ferdighetene sine på Via Ferrata-rutene. Eventyrsøkere kan prøve seg på paragliding, elverafting eller juving, og oppleve adrenalinrushet midt i det fantastiske østerrikske landskapet. I tillegg kan golfere nyte de vakre fairwayene til den lokale golfklubben, mens velværeentusiaster kan hengi seg til luksuriøse spa, som forynger både kropp og sinn.

Alt i alt tilbyr St. Anton i Østerrike en skiopplevelse i verdensklasse, som kombinerer et stort skiområde, utfordrende terreng, pulserende natteliv og fantastisk høyalpint landskap. Det er et meget populært reisemål og har en fremtredende plass i skimiljøet.

https://www.stantonamarlberg.com/en/home

Vil du reise med oss til Alpene i vinter?