Firmatur til Alpene
OM OSS

Om Alpene AS

Alpene.no ble startet for over 20 år siden av Thomas Salvesen og Erik Brungar. En genuin ski-interesse og drømmen om å kunne kombinere jobb med det vi liker aller best – å stå på ski i store fjell – var det som dannet grunnlaget for starten av Alpene AS.

Vår forretningsidé var å kombinere møter og konferanser med storslagen skikjøring og naturopplevelser i Alpene. Vi kunne ikke se noen bedre arena for å skape motivasjon og gode idéer hos ansatte enn i Alpenes magiske og storslåtte fjellverden. Vi ønsket å flytte kontoret ut i naturen for å inspirere til nytenking og trivsel i norske bedrifter.

Thomas har vært en skientusiast siden barndommen og har erfaring som skiinstruktør både i Frankrike og Norge. Siden sin første tur til Sveits i 1989 har han gjennomført nærmere 100 skireiser til Alpene, hvorav rundt 50 av dem har vært med gjester. Erik har vært på utallige reiser til Alpene og tilbragt mange vintersesonger i Østerrike, Sveits, Frankrike og Canada. Vi har gjennom disse årene blitt godt kjent med et stort antall alpedestinasjoner til glede for både oss og våre gjester. Vi ønsker likevel hele tiden å fornye oss ved å sjekke ut nye destinasjoner for å finne uoppdagede gullkorn til våre stamkunder og nye grupper. I 2022 utvidet vi tilbudet vårt, så nå tilbyr vi også alpine vandringsreiser og sykkelturer til Alpene på vår, sommer og høst.

Vi har i denne perioden møysommelig bygget opp en god kunnskap innen vår nisje. Dette mener vi har gitt oss en erfaring og kompetanse som er unik i denne sammenheng. Vi jobber fremdeles “hands on” med produksjon og gjennomføring av alle skreddersydde alpereiser vi arrangerer, og vi er stadig like genuint opptatt av hvordan vi kan gjøre turene til en mest mulig verdifull opplevelse for våre firmagrupper. Vi eier og driver selskapet selv, det gjør oss tilpasningsdyktige og vi kan jobbe direkte mot underleverandører uten fordyrende mellomledd.

Våre serviceinnstilte og erfarne reiseledere og guider er håndplukket av oss gjennom årene, og er svært viktige for å sikre at oppholdet forløper problemfritt for våre firmagjester. De sørger for topp kvalitet på alle områder under gjennomføringen av reisen.

Foto forside guideservice: location Engelberg