resized2-istock-181961206-1_Ny.jpg
OM OSS

Om Alpene AS

Alpene AS er en reisearrangør som er spesialisert på å skreddersy konferanser og skireiser til skidestinasjoner i Alpene. Som landets eneste rendyrkede arrangør av firmaturer til Alpene har vi bygget opp en kunnskap rundt dette segmentet som er unik. Vi begynte i det små med noen få destinasjoner og har gjennom de siste 20 årene reist Alpene på kryss og tvers for stadig å fornye oss og finne nye gullkorn til våre stamkunder og nye gjester.

Vi har ressurser og kunnskapen til å håndtere store grupper, samtidig som vi også arrangerer små og eksklusive reiser. Verdien er like viktig som gleden. Hver tur skal skape varig verdi for ditt firma som helhet og for hver deltaker personlig.  Vi tenker nytt og kreativt og tilbyr «Det lille ekstra» på våre reiser.

På kontoret i Oslo sitter våre dyktige medarbeidere som jobber året rundt med produksjon av reiser slik at vi kan imøtekomme enhver forespørsel på en profesjonell og rask måte. Dette, kombinert med våre spesialutdannede reiseledere og guider, resulterer i at vi kan tilby det mest effektive, fleksible og profesjonelle alternativet for deg som ønsker å ta med dine kunder eller ansatte til Alpene.

Våre kunder er både nystartede og veletablerte bedrifter fra forskjellige bransjer– Advokater, IT-konsulenter, bank og finans, håndverkere, revisorer og selgere mfl. Vi er veldig takknemlige for at de fleste av våre gjester velger å komme tilbake år etter år for å oppleve nye eventyr med Alpene.no.

Vi verdsetter våre kunders anonymitet, men oppgir mer enn gjerne referanser ved direkte forespørsel.

Alpene AS stiller med reisegaranti via Reisegarantifondet.

Foto forside guideservice: location Engelberg