Cortina og Dolomiti Superski - Opplev en del av verdens største skisystem

Cortina d’Ampezzo, også kjent som Cortina, er en perle i fjellområdet Dolomittene. Denne italienske byen, som ligger i regionen Veneto, er omgitt av glitrende fjelltopper og tiltrekker seg internasjonale jetsettere som drømmer om “la dolce vita” – det gode livet. Cortina er mer enn bare et skisted; det er et luksuriøst reisemål med en unik atmosfære.

Cortina er ikke bare et skisted – det er en hel livsstil, der luksus og naturskjønnhet går hånd i hånd.

Sjarmerende landsby og eksklusiv shopping

Cortina er kjent for sin sjarmerende landsby, hvor smugene skjuler isbarer, bakerier og trattoriaer. Arkitekturen er vakker og enhetlig med steinlagte små gater og gangavstand til alt. Rundt den pittoreske kirken midt i landsbyen finner du eksklusive butikker, ostebutikker og restauranter. I helgene pulserer det italiensk byliv i gågaten Corso Italia, der folk i vakre klær rusler gjennom gatene.

Ultimat skiglede og fantastisk utsikt

Cortina d’Ampezzo har en imponerende skihistorie og var vertskap for vinter-OL i 1956. Dette skistedet blir ofte kalt Italias svar på det populære kanadiske skistedet Whistler. Her finner du bakker for alle nivåer, og utsikten er spektakulær. Du kan tilbringe milevis på ski om dagen og avslutte kvelden på en av de mange italienske restaurantene eller nattklubbene.

Her finner man perfekte velpreparerte skiløyper som innfrir forventningene til selv den mest kresne – 464 heiser og 1.180 km med skiløyper. Et meget imponerende heissystem med endeløs variasjon av både snille og bratte skiløyper.

Her kan du lese mer om Cortina: https://www.dolomiti.org/en/cortina/

Vil du reise med oss til Alpene i vinter?