Alpene_Firmatur-Vandring-i-Alpene_1920x962_Ny_5-scaled.jpg
Opplev Alpene

Vandring

Les mer

Opplev Alpene til fots – En firmatur med unike naturopplevelser

Ta med kolleger eller kunder på høyalpin vandring gjennom de vakre alpene og oppdag naturens ro og kraft på en måte som inspirerer til refleksjon, samarbeid og nye ideer. Med storslåtte fjellformasjoner og idylliske stier som ramme, kan dere utforske landskapet på en avslappet, men meningsfull måte. Vandring gir muligheten til å oppleve fjellene i sitt eget tempo, tilrettelagt for alle nivåer, og gir rom for både stillhet og samtaler. Dette er en aktiv firmatur hvor naturen står i sentrum og minner skapes for livet.

Utforsk Alpenes mangfoldige landskap
Alpene byr på et uendelig variert landskap, fra dype skoger til åpne fjellenger og høye topper. Våre alpine vandringsturer er nøye valgt ut for å passe ulike ønsker og nivåer, slik at alle får glede av turen. Om dere ønsker korte fotturer i alpene i lett terreng eller lengre fjellturer som utfordrer utholdenheten, har vi de perfekte alternativene. I løpet av dagen kan dere ta pauser ved sjarmerende fjellhytter, nyte lokale delikatesser, og lade opp til neste etappe i naturskjønne omgivelser.

Natur, fellesskap og personlig vekst
Å vandre sammen gjennom alpelandskapet gir en helt spesiell mulighet til å styrke teamet. Naturen inviterer til samtaler, til å dele opplevelser og bygge nye relasjoner. Enten dere velger en rolig fottur i alpene eller en utfordrende toppbestigning, vil den friske luften, de åpne horisontene og majestetiske fjellene bidra til en dypere tilknytning til både naturen og hverandre. Denne form for teambuilding gir rom for personlig refleksjon og kollektiv vekst.

Unike opplevelser tilpasset dine behov
Vi vet at alle grupper har forskjellige behov, derfor tilbyr vi et bredt spekter av aktiviteter som kan kombineres med vandringen. Fra yogaøkter med fjellutsikt til kulturelle utflukter i historiske landsbyer, skaper vi et skreddersydd program som møter deres ønsker. For de som søker en større utfordring, kan klatring eller canyoning legges til programmet, mens de som ønsker mer ro kan nyte vinsmaking eller spa i naturskjønne omgivelser.

Gourmetopplevelser på høyfjellet
Etter en dag med vandring gjennom det vakre alpine landskapet, er det lite som slår et velsmakende måltid i autentiske omgivelser. Alpene er kjent for sin rike matkultur, hvor lokale råvarer står i sentrum. Underveis kan dere nyte tradisjonelle retter på koselige fjellhytter, smake på oster laget av melk fra lokale gårder, og avslutte dagen med en utsøkt middag basert på regionale spesialiteter. I tillegg kan vi organisere vinsmakinger der dere får oppleve noen av Europas beste fjellviner, og la smakene bli en del av den helhetlige opplevelsen. Mat og drikke blir en sentral del av reisen, hvor hvert måltid er like minneverdig som naturopplevelsene.

Et perfekt sted for faglige samlinger
For de som ønsker å kombinere natur med faglig påfyll, er Alpene et ideelt sted å holde konferanser. Moderne fasiliteter kombinert med inspirerende omgivelser gir en perfekt ramme for møter og workshops. Når arbeidsdagen er over, kan deltakerne slappe av med en lett fottur i alpene eller fordype seg i alpenes rolige atmosfære.

Alpene på sommeren – En uforglemmelig opplevelse
En alpin vandring i Alpene er mer enn en naturopplevelse, det er en reise inn i hjertet av fjellene hvor fellesskapet styrkes og naturen gir inspirasjon. Enten målet er teambuilding, faglige samlinger eller å vise takknemlighet overfor gode kunder, vil en skreddersydd tur til Alpene gi en opplevelse som setter varige spor.

Photograph: © Verbier Tourisme/Raphaël Surmont
Front page image: © Verbier Tourisme/Raphaël Surmont

Eventyrlige firmaturer hele året!

Guideservice

Ski

Er du klar for et magisk vintereventyr med kunder eller gode kolleger? En skireise til Alpene må oppleves for å forstås – en unik kombinasjon av frisk fjelluft, storslått natur og ren glede. Vi skreddersyr opplevelsen for deg – enten du er en erfaren skikjører eller nybegynner, har Alpene noe å by på for alle.

Sykling

Drømmer du om å sykle i Alpene? Nå kan alle bli med, uansett ferdighetsnivå! Med en el-terrengsykkel kan du og kollegene enkelt utforske fjellene fra sykkelsetet. Hva med å kombinere sykling og vandring for en aktiv og variert firmatur der alle kan delta? Vi lover en inkluderende og uforglemmelig opplevelse!

Vandring

Klar for en fantastisk sommeropplevelse? La majestetiske fjelltopper og krystallklare innsjøer omgi dere mens dere utforsker de beste vandringsrutene i Alpene. Ta med kollegene på en høyalpin vandringsreise som skaper nye bånd og gode minner – en perfekt måte å bli bedre kjent utenfor kontoret!

Hvem vi er og hva vi gjør!

Firmatur

Alpene AS tilbyr en skreddersydd reise tilpasset bedriftens individuelle ønsker og behov, og organiserer alt fra reisens begynnelse til reisens slutt. Vi tar aktivt del i planlegging, tilrettelegging og gjennomføring av reisen og kommer med forslag til destinasjon, innhold og aktiviteter.

Guideservice

Din dedikerte Alpene.no guide er på plass for å ta hånd om alt det praktiske på reisen. Hovedformålet til guiden er å kvalitetssikre opplevelsen under hele oppholdet, dette er en viktig faktor for en vellykket reise, og en garanti for at kunder eller ansatte skal få maksimalt ut av Alpeopplevelsen.

Om oss

Vi begynte i det små med noen få destinasjoner og har gjennom de siste 20 årene reist Alpene på kryss og tvers for stadig å fornye oss og finne nye gullkorn til våre stamkunder og nye gjester. Vi har ressurser og kunnskapen til å håndtere store grupper, samtidig som vi også arrangerer små og eksklusive reiser.

Kontakt oss

  • TELEFON
    + 47 22 11 13 99
  • E-POST
    post@alpene.no
  • KONTOR
    Grini Næringspark 3
    1361 Østerås
    NORWAY