Alpene_Guideservice_Bike_Hike_3-scaled.jpg
BIKE & HIKE

Bike

I kjølvannet av El-sykkel revolusjonen så er Alpene på sommeren blitt tilgjengelig på en helt ny måte, og er det noe sted El-sykkelen virkelig når sitt fulle potensial så er det nettopp i det høyalpine landskapet i Alpene. En El-Mountainbike er lett å manøvrere og gir deg en komfortabel reise gjennom det mektige, grønnkledde fjell-landskapet. Legg til en god lunsj på en sjarmerende alpehytte, en tilbakelent afterbike, og en velsmakende middag på en god restaurant i byen, så er opplevelsen komplett.

Omgivelsene med de vakre fjelltoppene som bakteppe er som tatt ut av et postkort. Himmelen er krystallklar, og friskere luft enn i Alpene skal du lete lenge etter. Du kan velge å sykle en av de spektakulære flytstiene eller du kan ta sykkelgondolen til topps, uansett får du en eventyraktig reise gjennom vakre fjell og daler. Med samme innsats som på flat mark tar en El-terrengsykkel deg uanstrengt opp i høyden, og nedfartene finnes i alle vanskelighetsgrader; alt fra en rolig «cruise» gjennom landskapet til heftige singeltracks ned bratte fjellsider på en fulldempet El- MTB.

Hike

For deg som ønsker å oppleve Alpene til fots, så setter vi sammen spektakulære vandreturer i samarbeid med egne og lokale guider. Nivået tilpasses din gruppe og kan være alt fra en behagelig rusletur i fjellene til bratt vandring i høyalpint terreng. Syklistene og de som er på fottur kan møtes til en herlig lunsj på en fjellhytte, før dagens eventyr fortsetter og alle igjen møtes til en forfriskende after-bike&hike.

Det er mange andre spennende aktiviteter i Alpene på sommeren – Klatring, golf, paragliding, zipline, vinsmaking og yoga for å nevne noen. Vi i Alpene.no tilpasser og skreddersyr aktivitetene slik at alle i gruppen skal få en maksimal opplevelse under oppholdet.

Alpene på våren, sommeren og høsten omfavner alle behov, og nettopp derfor er dette den perfekte, aktive firmaturen.

© Verbier Tourisme/Raphaël Surmont
Alpene_Guideservice_Bike_Hike_2
040720DSC07269