Alpene_Guideservice_Bike_Hike_3-scaled_Ny_2.jpg
BIKE & HIKE

Bike

En sykkelreise til Alpene med gode kolleger eller kunder gir glede, inspirasjon og ny energi. Dere kan finne utfordringer i bratte stigninger og raske nedfarter, eller ta det roligere på flate veier og stier. Uansett får dere en eventyraktig reise gjennom vakre fjell og daler. Omgivelsene med de vakre fjelltoppene som bakteppe er som tatt ut av et postkort. Himmelen er krystallklar, og friskere luft enn i Alpene skal du lete lenge etter.

I kjølvannet av El-sykkel revolusjonen er Alpene på sommeren blitt tilgjengelig på en helt ny måte, og er det noe sted El-sykkelen virkelig når sitt fulle potensial så er det nettopp i det høyalpine landskapet i Alpene. Den er lett å manøvrere og gir alle i bedriften en komfortabel reise gjennom det mektige, grønnkledde fjell-landskapet. Med samme innsats som på flat mark tar en El-terrengsykkel dere uanstrengt opp i høyden. Legg til en hyggelig lunsj på en sjarmerende alpehytte, en tilbakelent afterbike, og en velsmakende middag på en god restaurant i byen så er firmaturen komplett.

Hike

Vil du oppleve naturens skjønnhet på nært hold? Bli med på en firmatur utenom det vanlige, hvor du kan vandre i vakre landskap, puste inn frisk luft, og utforske spennende steder med dine kolleger.

Alpene er et paradis for vandrere og en flott måte å knytte bånd, ha det moro, og få en etterlengtet pause fra jobbhverdagen. Vi skreddersyr spektakulære vandreturer i samarbeid med egne og lokale guider. Nivået tilpasses hver enkelt deltager og kan være alt fra en behagelig rusletur i fjellene til vandring i høyalpint terreng. Kombiner gjerne sykling og vandring på bakgrunn av individuelle ønsker, så kan alle møtes til en herlig lunsj på en fjellhytte, før dagens eventyr fortsetter og alle igjen møtes til en forfriskende after-bike&hike.

I tillegg til sykling og vandring er det er det mange spennende aktiviteter for de som ønsker andre opplevelser i Alpene. Via ferrata, golf, paraglide, zipline, vannsport, spa, vinsmaking og yoga for å nevne noen. Vi i Alpene.no tilpasser og skreddersyr aktivitetene slik at alle i firmaet skal få en god opplevelse, uansett individuelle ønsker eller fysiske forutsetninger.

Alpene på våren, sommeren og høsten omfavner alle behov, og nettopp derfor er dette den perfekte, aktive firmaturen.

© Verbier Tourisme/Raphaël Surmont
Alpene_Guideservice_Bike_Hike_260423_1283x850
Alpene_Guideservice_Bike_Hike_260423_1283x850_2