Engelberg, Sveits Firmatur til Alpene
Vi tar firmaet til nye høyder!

Firmatur til Alpene

Alpene AS tilbyr en skreddersydd alpetur som er tilpasset bedriftens individuelle ønsker og behov. 

Vi organiserer alt fra fly, transfer og hotell, til konferanse, skileie, aktiviteter, måltider og guider. For oss er hver gruppe unik og vårt mål er at du skal bruke minst mulig tid på planlegging og gjennomføring. Isteden skal du kunne bruke din tid på å rette fokuset mot dine kunder og ansatte uansett formål, det være seg møte, konferanse eller insentiv.

Hos oss kan du føle deg trygg på at din bedrift eller dine kunder får maksimalt utbytte av alpereisen. Etter å ha gjennomført nærmere 300 reiser de siste 20 årene så har vi opparbeidet den nødvendige kunnskapen, erfaringen og de rette kontaktene som skal til for at en opplevelse i Alpene skal bli hundre prosent vellykket. Vi leverer en profesjonelt gjennomført reise med en personlig «touch».

Vi mener at å legge en firmatur til Alpene er mer enn bare en samling av medarbeidere eller kunder. Det vil kunne gjenspeile bedriftens kreativitet og evne til å ta vare på ansatte, kunder og forretningsforbindelser. Det er derfor viktig å velge gode samarbeidspartnere og å planlegge Alpeturen nøye.

En skireise i Alpene er så mye mer enn bare skikjøring i store fjell. I en bedrift er det ofte mange som ønsker å oppleve andre aspekter enn kun skikjøringen under oppholdet. Etter å ha reist på kryss og tvers i Alpene i 20 år vet vi nøyaktig hvor –og hvordan vi skal sette sammen opplevelser og program slik at alle skal få maksimalt utbytte av vinterkonferansen. Dette er viktig for de som elsker å stå på ski, men kanskje enda viktigere for de som ønsker å oppleve Alpene uten ski på bena.

Vi ses i Alpene!

Foto: Location Engelberg

Kontakt oss

 • TELEFON
  +4722111399
 • E-POST
  post@alpene.no
 • KONTOR
  Grini Næringspark 3
  1361 Østerås
  NORWAY