Alpene_Guideservice_Topbanner.jpg
GUIDESERVICE

Guider fra Alpene.no – Gjennomføringen avgjør.

Vårt varemerke er våre guider og reiseledere. De henter dere på flyplassen, ordner med heiskort, skileie og konferanse, booker restauranter og øvrige aktiviteter samt guider dere i skisystemet.  Alpene.no guidene er dedikert kun til ditt firma under hele oppholdet. Denne tjenesten er unik, og skiller oss fra andre arrangører av skireiser til Alpene.

De er alltid på plass for å ta hånd om det praktiske og sosiale på reisen, og deres hovedoppgave er å kvalitetssikre opplevelsen under hele oppholdet. Dette er en viktig faktor for en vellykket reise og en garanti for at kunder eller ansatte skal få maksimalt ut av Alpeopplevelsen fra ankomst til avreise.

Guidene er lokalkjente på våre destinasjoner og inkluderer alt fra reiseledere til profesjonelle skikjørere og erfarne fjell førere. De stiller eksklusivt til firmaets disposisjon, og ingenting blir overlatt til tilfeldighetene. Dette betyr en trygghet og profesjonalitet som er essensielt for at ditt firma skal få en vellykket og innholdsrik reise til Alpene.

Foto: Location Engelberg