Bli med på firmatur og vandring til Alpene!

This is custom heading element

Hvorfor Alpene?

Vår mening er at det ikke finnes noen firmatur mer egnet til å inspirere og motivere mennesker enn nettopp en reise i Alpenes magiske fjellverden. Kontrasten til hverdagen hjemme er åpenbar, den friske, krystallklare luften og de majestetiske omgivelsene gir en behagelig følelse av tidløshet og fokus. Dette inspirerer til nytenkning, og spennende idéer kan ta form. Samtidig styrkes samholdet i gruppen, og resultatet er glade og effektive medarbeidere eller fornøyde forretningsforbindelser.

Guideservice

Destinasjonstips

Davos Kloster

Opplev stier, magisk terreng av innsjøer, vannfall, og dype skoger. Nivået er for alle. Ta gondolen opp på flere tusen meters høyde og rusle rolig ned mot eksempelvis Klosters og ta toget tilbake til Davos. Ønsker man større utfordring og ikke har høydeskrekk, kan man legge ruten langs spektakulære stier.

Zermatt

Zermatt har 400 km med hiking trails / stier, utsyn til Matterhorn fjellet og 14 fjelltopper på over 4.000 moh. Vandre, ta heis eller tog fra sentrum og opp til Gornergrat og gå den vakre ruten forbi de 5 innsjøene. Eller prøv den krevende turen opp mot Matterhorn. Avslutt med gourmetmiddag eller pizza og øl.

Lenzerheide

Består av fantastiske vandremuligheter i Graubünden. Med luftige fjelltopper, naturskjønne panoramaruter, temastier, duftende alpine enger og frisk fjelluft. Et variert terreng for alle nivåer enten du er turgåer, stiløper eller naturelsker. Eller kos deg i den idylliske Heidsee med seiling, padling eller bad.

Kontakt oss

 • TELEFON
  + 47 22 11 13 99
 • E-POST
  post@alpene.no
 • KONTOR
  Josefinesgate 26
  0351 OSLO
  NORWAY